Kristuksen ruumiin puolesta

Kiitos, rakas Taivaan Isä, siitä että sinä Jeesuksen Kristuksen kautta rakennat seurakuntasi ja tuonelan portit eivät sitä voita.

Ja minä sanon sinulle: Sinä olet Pietari ja tälle kalliolle minä rakennan kirkkoni.  Sitä eivät tuonelan portit voita.   Matt.16:18.

Kiitos, että me saamme tänään Pietarin tavoin lausua uskon tunnustuksen: sinä, Jeesus, olet Messias, elävän Jumalan Poika!  Sinua me ylistämme, sinua me palvelemme, sinun nimeäsi me tunnustamme!  Korkea olet sinä Herra, ylhäinen ja suuri, väkevä voimassasi.  Sinun on kirkkaus, kunnia, valta ja voima, ei vain taivaissa, vaan myös maan päällä ja minun elämässäni.  Sinulle kuuluu minun elämäni valtaistuin. Istu sinä Pyhän Henkesi kautta minun elämäni valtaistuimella ja hallitse minua.

Herra, minä pyydän seurakunnan puolesta, Kristuksen ruumiin puolesta, joka tänä päivänä täällä alhaalla, ajallisen elämän keskellä tässä ajassa taistelee, erityisesti Suomen kansan keskuudessa.  Herra, sinä, joka olet yhdellä ainoalla uhrilla ainiaaksi tehnyt täydellisiksi ne, jotka pyhitetään – anna täydellinen siunauksesi sinun kansallesi, joka sinua palvelee, ja puhdista meidät verelläsi.  Anna meille kaikki syntimme anteeksi ja pue meidät vanhurskauteesi, anna meille uusi vahva henki, anna pelastuksen ilo ja riemu.  Auta meitä, sinun ruumiisi jäseniä puhdistautumaan kaikesta ruumiin ja hengen saastutuksesta ja pyhittämään elämämme kokonaan Jumalan käyttöön.  Herätä meidät valvomaan ja rukoilemaan.  Anna meille öljyä lamppuumme ja sytytä meidät palaviksi Hengen tulesta.  Anna Pyhän Henkesi voiman täyttää Kristuksen ruumis suomalaisten keskellä.  Tule kansasi keskelle, istu valtasi valtaistuimella kansasi keskellä ja hallitse meitä.  Tule, Pyhä Henki, tule Jumalan Henki.  Puhalla meihin elämän liekki, hengellisen elämän tuli ja auta meitä virittämään palaviksi kaikki Jumalan lahjat.

Anna seurakunnallesi apostolit ja profeetat ja evankelistat, anna paimenet ja opettajat ja kaikki muutkin armoitukset ja hengen virat niin, että voimme tulla täysin valmiiksi palveluksen työhön: Kristuksen ruumiin rakentamiseen.   Pyhä Henki, jaa lahjoja kansallesi.  Ota Kristuksen omasta ja anna meille kaikkea hänen rikkauttansa ja tee meistä täysi-ikäisiä Kristuksen tuntemisessa.   Suo kansallesi se armo, että meillä on armolahjojen koko rikkaus.  Auta, ettei meiltä mitään puuttuisi mistään armolahjasta.  Pyhä Henki, minä pyydän sinua, anna Kristuksen ruumiin jäsenille kielillä puhumisen lahjaa ja kielten selittämisen lahjaa.  Anna meille myös profetoimisen lahjaa, tiedon sanojen ja viisauden sanojen lahjat.  Anna uskon lahja, anna terveeksi tekemisen lahjat.   Anna myös henkien erottamisen armolahja ja anna voimatekojen armolahja.   Ilmesty kansasi keskellä ja saarnauta sanasi palvelijoittesi kautta sellaisessa Hengen voimassa ja voitelussa, että voit sinun oman kansasi keskellä myös vahvistaa sanasi sitä seuraavien merkkien kautta.  Anna syntisten kääntyä, uskoon tulleiden täyttyä Hengellä, sairaiden parantua ja tunnustekojen ja ihmeiden tapahtua pyhän nimesi kiitokseksi ja kunniaksi!  Auta, että myös halvaantuneet ja rammat lähtevät kävelemään, sokeat saavat näkönsä ja kuolleitakin herätetään!   Tapahtukoon niin sinun nimesi, Jeesuksen Kristuksen voimallisen nimen kunniaksi ja kiitokseksi!  Älköön kukaan sinun kansastasi ottako rahtuakaan siitä kunniasta, joka sinulle kuuluu, itselleen, vaan pyhitettäköön sinun nimesi sinun kansasi keskellä – totisesti, aamen!

Kiitos, Herra, että sinä haluat antaa tälle kansalle herätyksen ajan.  Kiitos, että sinulla on mielessäsi antaa virvoituksen aika tälle kansalle.  Kiitos, että sinä meidät, sinun oman kansasi,  Jumalan Israelin, herätät ensin. Kiitos, että puet meidät voimalla korkeudesta ja teet meistä sinun todistajiasi omassa kotikaupungissamme ja kauempanakin ja aina maan ääriin asti.   Kiitos, Isä, kiitos Jeesus, kiitos Pyhä Henki armostasi ja laupeudestasi, jonka meille suomalaisille annat tässä ihanassa maassa ja kaikkialla, missä me kuljemmekin, maan äärissäkin sinä meitä siunaat!  Ylistys nimellesi!  Aamen.

Mainokset
Kategoria(t): Päivän rukous, Sanahallussa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.