Voideltuja julistajia

Hän antoi seurakunnalle sekä apostolit että profeetat ja evankeliumin julistajat, sekä paimenet että opettajat… Ef.4:11.

Herra, me vetoamme sinun sanaasi ja pyydämme, että sinä antaisit tälle kansalle sananjulistajia sinun sydämesi ja mielesi mukaan. Anna meille niitä tosi pappeja, jotka voivat ilmoittaa meille kaikki uuden elämän sanat. Anna pappeja, jotka tekevät tälle kansalle tiettäväksi, mikä on pyhää ja puhdasta, mikä saastaista, mikä on totta ja mikä valhetta, mikä pimeyttä, mikä valoa. Tule avuksi tämän kansan papeille ja voitele heitä tekemään työtä Henkesi voimassa.

Lähetä tämän kansan luo palvelijasi ja valtuuta heidät julistamaan parannusta tälle penseälle seurakunnalle ja tälle jumalattomalle kansalle, joka elää törkeässä synnissä. Anna tälle kansalle terve synnintunto ja käännä sen tie parannukseen. Avaa palvelijoillesi ovia sanasi julistamiseen ja anna oikeat sanat suuhun, kun he ryhtyvät puhumaan. Vahvista sanasi sitä seuraavien merkkien kautta. Valtuuta palvelijasi ajamaan ulos riivaajia ja parantamaan sairaita. Tunnustekojen ja ihmeiden voimalla vahvista tälle kansalle, että se sana, joka on julistettu, on todella Jumalan sana. Herra, monet uskovat, kun näkevät väkeviä tekoja – heidän tähtensä ja oman kunniasi tähden, näytä kirkkautesi, kunniasi ja voimasi tämän kansan keskellä ja saata pakanat ja noidat häpeään.

Anna siis meille apostolit, profeetat ja evankelistat, paimenet ja opettajat ja tee meidät kaikki valmiiksi palveluksen työhön, sinun ruumiisi rakentamiseen. Anna meille kaikki armolahjatkin, että Jumalan ilmoitus voi tulla seurakunnan kautta monipuolisesti esille ja voimalliset teot myös ilmenisivät seurakuntasi keskellä hengen lahjojen kautta. Uudista seurakuntasi.

Nosta esiin tämän kansan keskeltä niitä palvelijoitasi, jotka eivät ole ihmisten silmissä mitään eikä ketään. Oman kunniasi tähden, näytä voimasi ja armosi niiden palvelijoittesi kautta, jotka eivät etsi ihmiskunniaa eivätkä kumarra tämän ajan ylipappeja. Nosta esiin joosefit, moosekset, eliat ja danielit, samuelit ja gideonit tänäkin aikana. Ota kuninkuus pois Saulin käsistä, me haluamme antaa sen Daavidille. Sinä Jeesus Kristus, Daavidin Poika, olet meidän kuninkaamme eikä meillä ole muita kuninkaita. Suo meidän tulla Elävän Jumalan taistelurivien jäseniksi ja olla Daavidin sankareita, Kristuksen tosi sotilaita tänä aikana, kun filistealaiset ovat vahvoja ja riivaajat riehuvat mielin määrin.

Puhdista tämän kansan sananjulistajia kaikesta Diotrefeksen hengestä, Saulin metkuista ja hapatteista. Puhdista kaikesta, missä lihallinen ylpeys sekaantuu hengelliseen elämään. Herra, tämän kansan sananjulistajissa on kovasydämisiä pappeja, jotka käyttävät hyväkseen lampaita ja teurastavat niitä. Tee loppu heidän väkivaltaisuudestaan. Murra se, mikä heidän sydämessään on kovaa ja paatunutta ja valaise se, mikä siellä on pimeää. Auta, että saamme oikeita opettajia, hyviä paimenia tälle kansalle.

Herra, tämä kansa on monella taholla suljettu ahtaisiin ja tunkkaisiin, pimeisiin karsinoihin, joissa ei ole tilaa hengittää. Minä kaadan nämä kalkilla valkaistut seinät, jotka erottavat sinun lampaitasi toisistaan – minä kaadan ne maahan Jeesuksen nimessä. Minä poljen ne tomuksi maahan sinun voimallisessa nimessäsi ja päästän lampaat vapauteen. Vie sinä, Jeesus, itse lampaasi lihaville ruokamaille, syömään puhdasta ruohoa ja juomaan kirkkaista vuoripuroista. Anna sinun lampaillesi takaisin se hengen vapaus, johon olet heidät kutsunut. Kuravettä ovat pahat paimenet heille juottaneet, tee siitä loppu. Tallattua ruohoa ovat nämä kelvottomat papit antaneet tälle kansalle ja johtaneet lampaat harhaan, mukautumaan tämän maailman mukaan ja seuraamaan eksyttäviä henkiä. Puhdista kansasi tästä.

Anna virvoituksen ja uudistuksen ajan tulla tälle kansalle. Anna tälle kansalle herätys, jonka kautta uudistat ja pelastat satojatuhansia suomalaisia vielä. Anna herätys, joka leviää Pohjoismaihin ja Eurooppaan. Luo tähän maahan hengellinen huoltamoketju, jonne voimme kaikki mennä tankkaamaan. Tee uutta. Tule keskellemme. Tule, Pyhä Henki, tuo Kristuksen täydellinen siunaus mukanasi. Sinua me odotamme. Parannuksen ja puhdistuksen aikaa me odotamme, sinun voimasi ilmestymistä.

Ole laupias ja kuule rukouksemme, Herra.

Mainokset
Kategoria(t): Päivän rukous, Sanahallussa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.