Lasten ja nuorten puolesta

Kiitos, rakas Taivaan Isä, siitä että sinä tahdot ottaa vastaan lapset ja siunata heitä:

Jeesuksen luo tuotiin myös pieniä lapsia, jotta hän koskisi heihin. Tämän nähdessään opetuslapset moittivat tuojia, mutta Jeesus kutsui lapset luokseen ja sanoi: ”Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti, joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse.” Luuk.18:15-17.

Kiitos, Jeesus, että sinä otat lapset vastaan ja siunaat heitä. Kiitos, että kun sinä heitä siunaat, he saavat siunauksen, joka kestää aina iankaikkisuuden päivään asti. Siunaa siis meidän lapsiamme ja lapsenlapsiamme, kaikkia lapsia tässä Suomenmaassa. Anna heille rakkautta ja huolenpitoa, oikeaa kasvatusta ja turvallisuutta, anna koti, jossa he voivat kasvaa tasapainoisiksi aikuisiksi. Anna armo kaikille lapsille, että he voivat leikkiä keskenään sovussa, olla vanhemmilleen kuuliaisia, kunnioittaa vanhempiaan ja kaikkia vanhempia ihmisiä ja oppia jo lapsena tuntemaan sinut, Hyvän Paimenen. Anna kaikille Suomen lapsille mahdollisuus käydä pyhäkoulua. Siunaa tätä kansaa sillä siunauksella, että annat meille pyhäkoulun opettajia ja kerhonohjaajia. Vahvista heitä heidän arvokkaassa työssään, sytytä heidät palaviksi Hengen tulesta, kirkasta se näky lapsityöstä, jonka olet heille antanut ja innoita jatkuvasti palvelustyöhön. Anna suuri palkka heille, jotka tätä työtä tekevät, pitävät pyhäkouluja ja kerhoja lapsille. Kiitämme omalta kohdaltamme siitä, että olemme saaneet lapsena käydä pyhäkoulua, oppia tuntemaan sinua jo alle kymmenvuotiaina, oppia rukoilemaan elävää Jumalaa jo pieninä – halleluja! Ylistys sinulle!

Kiitos, Herra, että siunaat myös vanhempia heidän vanhemmuudessaan ja kasvatustyössään, myös isovanhempia, ja autat, että he voivat kasvattaa lapsia oikein ja ohjata myös hengellisesti oikealle tielle. Anna armosi myös tämän kansan kouluihin, että opettajat voivat ohjata lapsia kaikessa oikealle tielle, opettaa heille totuutta eikä valhetta, ohjata Jumalan palvelemiseen jumalattomuuden sijasta, hyviin harrastuksiin, lainkuuliaisuuteen ja oikeisiin arvoihin, etsimään sitä, mikä on pysyvää, mikä hyvää, mikä Jumalan tahdon mukaista. Auta niitä, jotka tässä maassa pitävät rippikouluja tai muita vastaavia kouluja, joissa nuoria ohjataan Jumalan sanan tuntemiseen ja sisälle hengelliseen elämään. Auta heitä ja anna Suomen nuorille hengellisiä isiä ja äitejä, jotka voivat opettaa heille todellista Kristuksen tuntemista, sitä tuntemista, joka tulee siitä, että itse on kokenut pelastuksen ja syntynyt uudesti ylhäältä, että itse palvelee Herraa hengessä ja totuudessa, elävässä uskossa, palvelee sydämestään Herraa Jeesusta Kristusta. Anna sinun sydämesi mukaisia paimenia Suomen lapsille ja nuorille ja auta, ettei sokea sokeaa taluttaisi. Syrjäytä sinä, Pyhä Henki, hengellisistä palvelustehtävistä kaikki sokeat taluttajat ja anna tälle kansalle oikeita paimenia.

Vielä haluamme korottaa äänemme sinun puoleesi, Pyhä Jumala, taivaallinen Isämme, niiden lasten puolesta, jotka ovat tavallista huono-osaisempia. Auta riitaisten perheiden lapsia, huostaan otettuja lapsia, orpoja ja lastenkodeissa eläviä lapsia. Auta avioerolapsia. Riennä niiden avuksi, jotka oireilevat eri tavoin psyykkisesti, ovat ajautuneet kapinallisuuteen tai itsetuhoiseen käyttäytymiseen. Auta heitä ja auta niitä ammattiauttajia, jotka tekevät työtä heidän hyväkseen. Auta lastenpsykiatreja ja psykologeja, psykiatrisia sairaanhoitajia ja terapeutteja, että he voivat antaa näille oireileville lapsille ja nuorille sitä, mitä he tarvitsevat. Herra, sinä tunnet kunkin lapsen ja nuoren erityiset tarpeet – ilmesty sinä, auta sinä, paranna sinä, eheytä sisäinen ihminen heissä! Eheytä kodit, anna kaikille lapsille ja nuorille sellainen koti kuin he tarvitsevat, sellaista huolenpitoa ja hoitoa kuin he tarvitsevat. Me jätämme heidät sinun hoitoosi, rakas taivaallinen Isä, ota heidät vastaan ja hoida terveeksi.

Ylistys sinulle Isä, ylistys sinulle Kristus, ylistys ja kiitos sinulle Pyhä Henki, kaikesta, mitä olet jo tehnyt Suomen lasten ja nuorten hyväksi ja mitä vielä teet! Halleluja! Kaikki kunnia ja ylistys kuuluu sinulle, elävälle Jumalalle, sillä sinulta tulee kaikki hyvä! Kiitos, että annat herätyksen ja virvoituksen ajan tälle kansalle, joka myös voimallisesti koskettaa lapsia ja nuoria! Kiitos, että annat paljon uusia pyhäkouluja tähän maahan! Kiitos, että annat hengen voiman ja voitelun niiden ylle, jotka haluavat palvella sinua lapsi- ja nuorisotyössä! Aamen.

Mainokset
Kategoria(t): Päivän rukous, Sanahallussa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.