Pyhän Hengen vuodattamisen puolesta

Kiitos, rakas Taivaan Isä, siitä että olet Pojassasi Jeesuksessa ilmestynyt meille pelastajaksi. Kiitos, Jeesus, rakas Vapahtajamme, että olet lupauksesi mukaan lähettänyt meille toisen Puolustajan, Pyhän Hengen, olemaan meidän kanssamme.

Mutta minä sanon teille totuuden: teille on hyödyksi, että minä menen pois. Ellen mene, ei Puolustaja voi tulla luoksenne. Mutta mentyäni pois minä lähetän hänet luoksenne, ja hän tulee ja paljastaa, että maailma on väärässä, hän paljastaa, mitä on synti, mitä vanhurskaus ja mitä tuomio. Joh.16:7-8.

Kiitos, että sinä olet lähettänyt hänet ja hän on tullut seurakunnan keskelle. Auta meitä, että emme murehduta häntä. Tule, Pyhä Henki, tule ja asu meissä. Istu Kristuksen vallan valtaistuimella meidän elämässämme ja hallitse meitä. Anna minulle, Pyhä Henki, sinun ihana läsnäolosi tähän päivään. Vaella minun kanssani, johdata minua. Ota Kristuksen omasta ja jaa minulle hänen täyteydestänsä kaikkea taivaallista rikkautta ja viisautta. Anna Kristuksen elävä ja voideltu sana minulle ja auta, että se uskossa sulautuu minuun. Tule, Pyhä Henki, tule, rakkauden henki:

Jumala on vuodattanut rakkautensa meidän sydämiimme antamalla meille Pyhän Hengen. Room.5:5.

Minä vetoan sinun sanaasi: anna Jumalan rakkauden hengen asua minussa ja toimia kauttani. Auta minua, Herra, vaeltamaan hengessä, elämään rakkauden mukaan. Kiitos, että olet luvannut profetian kautta antaa tälle maalle herätyksen, jonka kautta seurakuntien erilaiset nimikyltit puretaan pois ja niiden tilalle kirjoitetaan tulikirjaimin ”Jumala on rakkaus”. Tee tämä todella tämän kansan keskellä. Vuodata rakkauden henki sinun omiesi keskuuteen ja anna voimakas hengen yhteys eri kirkkokunnista ja herätysliikkeistä tulevien ihmisten välille, niin että sinun Henkesi karkottaa pois keskuudestamme kaiken korkeakirkollisuuden ja korkealahkolaisuuden ja me alamme puhaltaa yhteen hiileen, rukoilla samassa hengessä ja antaa yhteisestä sydämestä yksimielisen ylistyksen sinulle, joka valtaistuimella istut! Aamen, totisesti! Kunnia Jumalalle, kunnia Karitsalle!

Tule, Pyhä Henki, puhalla Jumalan tuuli. Tuo hengen sateet tämän kansan keskuuteen, meidän sydäntemme maailmaan. Anna sen elävän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksee Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta, ulottaa haaransa meihin asti, puhkaista lähteitä meidän sydäntemme maaperään! Anna sen virvoittaa meidän sisäinen ihmisemme, tuoda meihin Jumalan elämä ja tehdä meistä hedelmää kantavia oksia Kristus-viinipuuhun. Auta meitä, Pyhä Henki, kantamaan hedelmää Jumalalle. Voitele meidät palvelustyöhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen.  Tee meidät kykeneviksi olemaan uuden liiton palvelijoita, ei kirjaimen, vaan hengen. Omasta voimastamme emme kykene, mutta sinussa me olemme väkevät. Viritä meissä palaviksi kaikki hengen lahjat ja jaa meille tahtosi mukaan erilaisia hengellisiä varustuksia ja tehtäviä sekä armolahjojasi.

Pyhä Henki, Jumalan Henki, pue meidät voimalla sotaan. Pue meidät Jumalan koko taisteluvarustukseen ja opeta meidät sotimaan. Tee meistä elävän Jumalan taistelurivien jäseniä. Anna meidän käteemme ne Jumalan sota-aseet, jotka ovat voimalliset tuhoamaan linnoituksia. Opeta meitä käyttämään noita aseita, opeta meitä vastustamaan Perkelettä ja sen joukkoja, työntämään takaisin vihollisen sotajoukot. Vahvista meitä, että olemme kykeneviä seisomaan pahanakin päivänä pystyssä. Kulje, Herra, sinä meidän edellämme, murra meille tietä, raivaa meille polku eteenpäin, kuljeta aina voittosaatossa Kristuksessa. Sinua me ylistämme, sinua Herra, sinä olet suuri ja väkevä, voimallinen sodassa. Ole meille kilpi ja suojamuuri, ole vuorilinna, johon meidät pelastat, kallio, jonka suojiin kätket meidät! Halleluja!

Kun kutsun Herraa, ylistettyä, saan avun vihollisiani vastaan. Ps.18:4.

Herra, me odotamme sinua. Me odotamme, että sinun Pyhän Henkesi vuodatus tämän kansan päälle alkaa jälleen uudella voimalla, niin kuin alkavat kevätsateet ja syyssateet ajallaan. Tule, Herra, virvoita meidät, uudista meidät, sytytä meidät palaviksi Hengen tulesta!

Kategoria(t): Päivän rukous, Sanahallussa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.