Sukulaisten puolesta

Kiitos, rakas Taivaan Isä, siitä että sinä olet Jeesuksessa Kristuksessa valmistanut kaikille pelastuksen.  Kiitos, että sinä olet se Jumala, joka vanhurskautat jumalattoman ja olet minutkin, tällaisen väkivallan tekijän ja pilkkaajan, pelastanut – Herra, sinä voit siis pelastaa kenet tahansa minun sukulaisteni joukosta.  Olethan sinä minussa näyttänyt kaikille, kuinka armollinen, hyvä ja laupias sinä olet. 

Herra, minä tiedän, että sinä olet tehnyt työtä sukulaisteni hyväksi: sinä olet antanut etsikkoaikoja, olet ojentanut käsiäsi heitä kohti, olet lähettänyt palvelijoitasi todistamaan heille uskostaan, olet puhunut heille Kristuksen kirkkauden evankeliumia.   Kuitenkin, he ovat kääntäneet sinulle selkänsä, he ovat hylänneet sinun mittaamattomat aarteesi ja kääntyneet maallisen rihkaman puoleen.  Sinun ihanan evankeliumisi he ovat pitäneet tyhjän arvoisena ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa.

Herra, näin me olemme tehneet.  Olemme vihoittaneet sinut ja sinun vihasi on oikea.  Se, että sinä olet hylännyt meidät omien himojemme ja jumalattomuutemme valtaan, on oikein.  Mitään muuta emme ansaitse.   Herra, minä tunnustan sinulle syntini, minä tunnustan sinulle sukulaisteni synnit.  Minä pyydän, armahda meitä!  Syvyydestä minä huudan sinua, Herra!   Herra, kuule minun ääneni!  Lauhdu vihastasi.  Katso Kristuksen uhria Golgatalla, kun hän otti päällensä meidän syntivelkamme. Katso meihin Kristuksen veren läpi, hänen haavoihinsa me kätkemme itsemme.

Herra, sinä olet jumalattoman ainoa toivo: vain sinä voit antaa elämän.  Vain sinä voit antaa hengellisesti kuolleelle ihmiselle elämän: hengellisen heräämisen armon.  Anna siis meille terve synnintunto.  Lähetä meille sinun sanasi, lataa se niin täyteen elämää, että se tunkee lävitse, se porautuu meidän tajuntaamme, kaivautuu läpi kaiken vastustuksen ja valaisee sydämemme pimeät sopukat!  Herra, anna sellainen synninhätä meidän keskuuteemme, että ihmiset kuin hengen hädässä etsivät Jumalan armahtavaa laupeutta. 

Anna minun rakkaille sukulaisilleni Jumalan sanan nälkä ja jano.  Auta heitä, että he etsisivät sinun sanaasi, lukisivat raamattua, kävisivät sanankuulossa.  Lähetä sanasi heidän tykönsä, haluavat he kuulla tai ei.   Älä anna heidän mennä etsikkoaikansa ohi, vaan anna heille se mieli, että he kääntyvät pahalta tieltänsä ja tekevät parannuksen.  Ohjaa heidät oikealle tielle, että sinun nimeäsi ylistettäisiin.  Ota heidät syliisi – kiitos, että se on auki.  Kiitos, että peset heidät puhtaaksi synnistä ja uudestisynnytät elävään uskoon, kun he kääntyvät sinun puoleesi.  Herra, vain sinä voit antaa ylösnousemuselämän – ilmesty siis voimassasi ja herätä meidät kaikki synnin unesta.  

Kiitos, rakas Taivaan Isä, kiitos Jeesus Kristus, Jumalan Karitsa, kiitos Pyhä Henki, kaikesta mitä teet sukulaisteni hyväksi.  Kiitos, että annat herätyksen ja virvoituksen ajan tulla sinun kasvoistasi tälle kansalle.   Kiitos, että lähetät hengen sateet kastelemaan myös minun rakkaitten sukulaisteni sydämen maaperää.  Kiitos, että annat sen elävän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksee Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta, ulottaa haaransa myös minun sukulaisteni elämään.  Kiitos, että se puhkaisee lähteitä minun rakkaiden omaisteni sydämen maaperään ja ne alkavat kukoistaa kuin Herran puutarha.  Kiitos, että pelastat meitä perhekunnittain.  Kiitos, että minäkin saan palvella sinua ja uskossa jo lausua ääneen: minä ja minun perheeni, minä ja minun sukuni, me palvelemme Herraa!  Aamen, totisesti!

Mainokset
Kategoria(t): Päivän rukous, Sanahallussa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.