Uskonystävän puolesta

Herra

minä rukoilen, että pidät huolen ”Henkilön” ulkonaisesta ihmisestä:

anna terveyttä ja voimia ja varjelusta elämään; anna myös jokapäiväinen leipä ja toimeentulo. Varjele kaikelta pahalta, myös ilkeiltä ja häijyiltä ihmisiltä, jotka parjauksellaan ja valehtelullaan voisivat vaikeuttaa ”Henkilön” elämää; auta, ettei ”Henkilö” masennu ihmisten vihasta, vaan on vahva uskossa.  Kiitos, että Sinun uskollisuutesi on kilpi ja suojus, jonka turvissa hänkin saa elää rauhassa elämänsä ja nähdä paljon hyviä päiviä.

Minä rukoilen myös, että Sinä siunaisit ”Henkilöä” kaikella hengellisellä siunauksella Jeesuksessa Kristuksessa ja vahvistaisit hänen sisäisen ihmisensä voimassa Henkesi kautta.  Jeesuksen Kristuksen palvelijana, sovituksen virkaa hoitavana pappina minä vihmon hänet Jeesuksen verellä ja kätken hänet sinun veresi suojaan.  Minä myös vihmon hänen päällensä puhdasta Jumalan sanan vettä ja voitelen hänet uskon kautta Pyhän Hengen tuoreella öljyllä.

Minä pyydän, että Sinä vuodatat ”Henkilön” päälle armon ja rukouksen hengen

niin että hän voi hengessä ja totuudessa palavasti rukoilla niin kuin rukoilla tulee, pyhien puolesta ja kaikkien ihmisten puolesta hengen innoittamin sanoin.

Anna ”Henkilölle” myös viisauden ja ilmestyksen henki Kristuksen sisäiseen tuntemiseen

ja valaise hänen sydämensä silmät näkemään, mitä Kristus on rakkaudessaan hänelle lahjoittanut

Voitele myös ”Henkilön” sisäiset korvat kuulemaan Sinun paimenääntäsi

lahjoita hänelle Kristuksen elävä ja voideltu sana ja auta, että sana myös uskossa sulautuu häneen.  Kirjoita sanasi hänen sydämeensä, että hän sitä noudattaisi.

Täytä ”Henkilöä” rakkauden, raittiuden ja voiman hengellä, ilolla ja Pyhällä Hengellä,

älä anna vihollisen varastaa häneltä hänen iloansa ja elämänhaluansa. Vuodata Jumalan rakkaus niin tuoreena hänen sydämeensä Pyhän Henkesi kautta, että hän voi aina olla kaikkia kohtaan kärsivällinen ja lempeä, anteeksiantavainen ja laupias; auta, ettei hän ole koskaan väkivaltainen ja paha. Vapauta häntä kaikesta katkeruudesta ja vihasta.  Auta, ettei hän mistään murehdi, vaan kaikessa saattaa aina pyyntönsä kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja varjele aina hänen sydämensä Kristuksessa Jeesuksessa.  Anna Pyhän Henkesi kautta virtaavan rauhan häntä joka hetki johdattaa.

Pue myös ”Henkilöä” Jumalan koko taisteluvarustukseen

ja auta taistelemaan kestävästi uskon kilvoituksessa. Auta vastustamaan lujasti syntiä ja Perkelettä ja kaikkea vihollisen voimaa niin, ettei mikään häntä vahingoita, ja seisomaan pahanakin päivänä pystyssä vastarintaa tehden.

Auta ”Henkilöä” puhdistautumaan kaikesta ruumiin ja hengen saastaisuudesta ja pyhittämään elämänsä kokonaan Jumalan käyttöön. Tee ”Henkilö”  täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen.

Varusta hänet lahjoillasi, Pyhän Hengen armolahjoilla, ja lähetä työhön viinitarhaasi. Auta, että hän saa elävänä oksana sinun viinipuussasi kantaa runsasta hedelmää.

Tee ”Henkilö” vastustuskykyiseksi vihollisen juonia vastaan.  Auta häntä olemaan Jumalalle alamainen, mutta vastustamaan Perkelettä niin, että se hänestä pakenee.

Tee hänet immuuniksi kaikille vihollisen juonille ja houkutuksille, joita se lähettää hänen elämäänsä vastakkaisen sukupuolen, seksin, rahan, vallan, maailmallisuuden tai ihmiskunnian kautta, ja anna Henkesi varjella hänet kaikilta häiriöiltä, jotka voisivat suistaa hänet pois Jumalan suunnitelmasta. Auta, ettei hän vaella lihan mukaan, vaan vaeltaa Hengessä, on täysin vahva kaikessa, mikä on Jumalan tahto. Vapauta hänet ihmispelosta  ja anna hänelle terve itsetunto ja tee hänet oikealla tavalla Sinusta riippuvaiseksi.

Kiitos Isä, kiitos Jeesus, kiitos Pyhä Henki kaikesta, mitä olet tehnyt ”Henkilön” hyväksi ja kaikesta, mitä vielä teet! Kiitos, että olet kirjoittanut hänen nimensä Elämän Kirjaan eikä sitä pyyhitä sieltä pois.  Kiitos, ettei mikään voi erottaa häntä Kristuksen rakkaudesta! 

Sinulle kuuluu kunnia, valta ja voima, ikuisesti!   Aamen.

Mainokset
Kategoria(t): Päivän rukous, Sanahallussa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.