Lasten puolesta

Kiitämme sinua, taivaan Isä, kaikista lapsista!

Pyydämme lapsille terveyttä: ulkonaista huolenpitoa, mutta myös tasapainoista ja tervettä henkistä kehitystä. Anna jokaiselle lapselle turvallinen lapsuus ja rakastavat vanhemmat. Anna jokaisen lapsen kuulla sinusta, Hyvästä Paimenesta, jo lapsena ja oppia rukoilemaan.

Herra, muistamme sinun pyhien kasvojesi edessä huostaan otettuja lapsia ja heidän sijaisvanhempiaan. Ole läsnä siellä sijaiskodeissa ja ohjaa lapsia turvallisille poluille. Auta lapsia oppimaan kuuliaisuutta vanhemmille ja auta sijaisvanhempia rakastamaan heille uskottuja lapsia ja nuoria.

Kiitos, että autat myös niissä kodeissa, missä on isäpuolia, äitipuolia ja lapsipuolia. Herra, tämän päivän uusperheissä on usein vaikeaa ja normaali perhedynamiikka ei toimi – ilmesty sinä ja auta. Suo syntyä oikeanlaista kiintymystä ja kunnioitusta myös uusperheissä ja adoptioperheissä. Auta tämän päivän aikuisia, että he eivät kaada omia sotkujansa lasten syliin.

Ohjaa kristillisiin arvoihin ja kristilliseen elämäntapaan kaikkia perheitä tässä maassa. Me tuomme nämä pyyntömme sinulle, joka olet voimallinen auttaja.

Kiitämme sinua, joka kuulet rukouksia!

Mainokset
Kategoria(t): Kiitos ja rukous, Vartiopaikka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s