Merkitystä elämälle

Olen elämäni aikana maalannut tauluja ja kirjoittanut kirjoja. Seitsemäs kirja on oikoluettu – se oli tällä kertaa käännöskirja. Painetaankohan sitä ja lukeeko sitä kukaan? Aikaisemmista kirjoista ei ole bestsellereitä tullut, mutta tämän alunperin englanninkielisen kirjan kannesta sekin sana löytyy. ”Painettu yli kaksi miljoonaa kappaletta”.

Kirjoitin vanhalle ystävälle – tai henkilölle, josta toivoisin ystävää – että rukoilen hänen puolestaan. Mietin vaan jälkeenpäin, etsinkö itselleni ja elämälleni merkitystä toisen kautta. Halusinko olla rukousteni kautta jotenkin tärkeä?

Jotakin elämän tarkoitusta ihminen hakee. Miten voisin kokea, että minunkin elämälläni olisi merkitystä?

Yksinäisyys vaivaa monia ja yksinäisen on vaikea kokea itseään rakastetuksi.

Ihminen voi yrittää kaikenlaista: tehdä uraa, hankkia rikkautta, käydä matkoilla, olla luova, etsiä rakkautta ja puolisoa – mitä vaan, kunhan elämä maistuisi elämältä.

Olen tullut tähän tulokseen: me ihmispoloiset emme voi mitään sen suurempaa löytää kuin Jumalan rakkauden, joka antaa meille merkitystä. Jeesus osti meidät verellään. Hän maksoi meistä hinnan. Hän kuolemalla kuoleman voitti ja antoi meille elämän. Me olimme peltoon kätketty aarre, jonka hän lunasti itselleen.

Nyt olen merkityksellinen, koska Jeesuksen rakkaus minua kohtaan tekee minusta jotakin. Taulut ja kirjat häviävät. Työura katkeaa jo ennen eläköitymistä. Mutta hänen rakkautensa vasta todellistuu, kun tämä elämä päättyy. Vasta sitten huomaan, miten kallisarvoinen olin hänen silmissään.

Hän antaa minulle merkityksen. ”Sinussa ovat minun lähteeni!” Ps.87:7.

Oletko koskaan omistanut tätä seuraavaa jaetta omalle kohdallesi?

…niin kuin sulhanen iloitsee morsiamestaan, niin sinun Jumalasi iloitsee sinusta. Jes.62:5.

Ota uskossa vastaan hänen rakkautensa, hänen kiinnostuksensa, joka kohdistuu juuri sinuun. Hän katsoo sinua ja iloitsee sinusta!

Mainokset
Kategoria(t): Hengen sanomat, Rohkaisu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s